AcasaAcasa   Facebook Facebook  PublicatiiPublicatii  CautareCautare  MembriMembri  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 

 


Rechercher Cautare avansata
[D.F] Panou de control
PROFIL
Informatii
Preferinte
Semnatura
Avatar
SOCIAL
Administrare prieteni
Membrii forumului
Grupuri de utilizatori
MESAJE PRIVATE
Mesaje primite
Mesaje trimise
Arhiva
Subiecte monitorizate
SUBIECTE MONITORIZATE

Team Online

Distribuiţi | 
mihai OnlineOffline
Multumesc Citeaza Editeaza Sterge Info
Mărturia unei adolescente din România care a vrut să se joace BALENA ALBASTRĂ, jocul morții: „Mi-a spus să-mi iau sicriu, că o să-mi văd familia moartă. Mi-a dat date ale părinților”

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Jocul rusesc "Blue Whale/ Balena Albastră", devenit cunoscut și în rândul adolescenților români, reprezintă o adevărată capcană pentru cei naivi, teribiliști sau, pur și simplu, curioși.
De acest lucru avea să se convingă și o adolescentă din România care s-a lăsat „ispitită” de „jocul morții”. Jurnaliștii de la Digi 24 au reușit să vorbească cu adolescenta, care a scăpat ca prin urechile acului de o reală primejdie care ar fi putut-o costa chiar viața.

La 13 ani, Maria a ajuns întâmplător pe siteul „Balenei Albastre”, jocul care a trimis la moarte nu mai puțin de 130 de tineri.

„Am intrat pe site, un fel de facebook rusesc, unde acolo îți spune să vorbești cu un administrator și te pune să îți scrii pe mână cu lama F57 și dup-aia intri în joc la ei. Și în momentul în care am văzut că te pune.., începe cu din astea... am ieșit de acolo și în momentul acela m-au sunat”, și-a început fetița relatarea.

De aici, avea să înceapă un adevărat iad, un joc al hărțuirii duse la extrem. Fata  a accesat jocul de pe telefon, fără să ofere vreun număr de contact. Chiar și așa, administratorii jocului i-au aflat imediat identitatea.

Amenințată și hărțuită

„Îmi dădeau tot felul de mesaje cu amenințări. Am blocat numărul, să nu mai poată să îmi scrie și să mă sune. Dar m-au sunat de pe alt număr. Tot cu amenințări și pe WhatsApp și... Că să-mi iau sicriu, că el mă vede, că o să-mi văd familia moartă... dacă nu fac ce-mi zice el. Mi-a dat date ale părinților, la ce școală sunt, la ce liceu... tot mi-a zis despre mine”, și-a continuat ea relarea jurnaliștilor de al Digi 24.

În acel moment, Maria le-a spus totul părinților, cerându-le ajutorul. Și-a schimbat cartela de telefon, ba chiar a ceut și o resetare a telefonului direct de la producător. Părinții și-au dus fetița la un psihoterapeut, iar Maria este atât de speriată, încât adoarme mereu cu lampa aprinsă noaptea.

”Deşi nu este un fenomen în România, vă recomandăm tuturor celor care sunteţi timoraţi sau ameninţaţi de 'prietenii' din mediul virtual, să căutaţi sprijin la persoanele dragi sau la autorităţi”, informează Biroul de presă al Poliţiei Române.

Ce este „Balena Albastră”?

Jocul rusesc "Blue Whale" circulă în special în ţările care folosesc limbi slavice. El are 50 de niveluri şi presupune îndeplinirea de către participant a unor sarcini pe care le primeşte de la un "custode" sau "mentor". După intrarea în joc, mentorul distribuie participantului sarcini, iar ulterior acesta trebuie să facă dovada că le-a îndeplinit prin trimiterea de fotografii sau filmuleţe.

Sarcinile, trasate pe parcursul a 50 de zile, se referă la automutilare, ascultarea unor melodii cu mesaje suicidale, trezirea în mod sistematic la ora 04:20, vizionarea de filme sau videoclipuri de groază, escaladarea unor clădiri înalte, poduri, izolare de societate.

Mesaj de la Ionuț -

Nu fiți naivi să jucați acest joc fiindcă jocul este unul fake, defapt Administratorii aceia sunt niște Hackeri, care pot sparge telefonul și poate afla mult detalii despre dvs. mai ales pur și simplu cu numărul de telefon!

Eu am găsit site-ul dar nu am putut pe pc pentru că Baliza lor este incapabilă pentru spargerea unui PC și nu pot dispune numere de telefon ți multe altele... , așa că e mai simplu pe telefon.


[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dacă v-am fost de ajutor, vă rog apăsați butonul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
dacă nu v-am fost de ajutor, vă rog apăsați butonul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

The Best Skin IPB ForumGratuit.Ro
Sus In josVezi profilul utilizatoruluihttp://diversforum.dust.tv/
 
Atenție nu e glumă!Divers Forum vă recomandă să nu vă jucați
Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus 
Pagina 1 din 1